Trouble with website?

This forum contains discussions about all things Knight Rider.

Moderators: Matthew, neps, Michael Pajaro

Post Reply
User avatar
David Whiteheart
Operative
Posts: 186
Joined: Wed Mar 20, 2002 1:01 am
What year did the original Knight Rider start: 0
Location: Kings Mountain, NC, USA

Trouble with website?

Post by David Whiteheart » Sun Dec 07, 2014 8:57 pm

Is anyone else having trouble getting the news articles to work on here? I can only access the forum everything else seems to go to blank screen...

User avatar
jup
FLAG Operative
Posts: 1748
Joined: Mon Mar 18, 2002 1:01 am
What year did the original Knight Rider start: 0
Location: SD, CA. USA | Web site: http://www.jupircbot.8m.com (jup's KR game project 'ghosts' here)
Contact:

Re: Trouble with website?

Post by jup » Mon Dec 08, 2014 3:58 am

I noticed that, just a few days ago. Perhaps the server is having some long term issues. And, wasn't sure if it was just a browser issue or what was going on.

I'd message Neil about it. But, I kind of doubt that I could get through.

User avatar
neps
Site Administrator
Posts: 3255
Joined: Mon Mar 18, 2002 1:01 am
What year did the original Knight Rider start: 0
Location: nyc, usa
Contact:

Re: Trouble with website?

Post by neps » Mon Dec 08, 2014 3:22 pm

Thanks for your concern guys. We were on a server with some outdated software that allowed some malware into our backend. This affected some 10k files with this rouge code. We cleaned the code, but cut a bit too deep on some pages.

If you're still seeing issues with the site please post them here. Hard for me to find them all. :(

:good:

Post Reply